čtvrtek 30. dubna 2015

Nově v našem eshopu - návody Ysoldy Teague!





S velkou radostí zařazujeme do naší nabídky zcela novou kolekci produktů a to jsou návody od skotské designérky Ysoldy Teague! S Ysoldou jsme se seznámily v Kolíně nad Rýnem a možnost prodávat její návody nás nadchla z několika důvodů. Jednak jsou opravdu nádherné a výborně napsané. Dále je to výborná příležitost pro naše zákazníky, kteří se zrovna nekamarádí se zahraničními platbami:-) a co víc, časem přibudou u všech návodů i české verze :-) Je pro nás potěšením rozšířit naši nabídku tímto směrem! Již nyní si můžete zakoupit v našem eshopu tyto tři krásné návody v anglickém znění:






Návod obdržíte v tištěné verzi, součástí je i kód pro stažení návodu ve formátu pdf.

Dovolujeme si upozornit na skutečnost, že návod je autorským dílem Ysoldy Teague, chráněný autorským zákonem, tudíž koupí tohoto návodu souhlasíte s užitím pouze pro osobní, nekomerční účely (upletený výrobek nelze prodávat např. na Fleru)  Také není možné návod dále distribuovat (ani elektronicky, ani v tištěné kopii). Děkujeme za respektování.

2 komentáře:

  1. Vážně krásné. Vyčkám českých verzí, do té doby se budu jen kochat a těšit na výzvu pokoření dalšího pletařského stupínku. Díky Vlněným sestrám za zprostředkování těchto krásných zahraničních návodů. Petra

    OdpovědětVymazat
  2. Taky vyčkám na českou verzi...

    OdpovědětVymazat